Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2007

Μασκαρέματα ....τέλος


Ήρθε λοιπόν κι εμένα η ώρα μου ...-όχι που θα γλύτωνα - ....να ''βγάλω'' την μάσκα ..και να αποκαλυφθώ ..
~~~~~~~~Πάμε λοιπόν~~~~

1 ..Ένα παιδί που δε λέει να μεγαλώσει....προτιμώ να απολαμβάνω τον κόσμο των μικρών -δόξα τω θεώ η δουλειά μου μου το παρέχει αυτό -..και τον κόσμο των μεγάλων δεν τον αποφεύγω -θα ηταν αδύνατον άλλωστε αυτό-απλά τον βλέπω με άλλα μάτια !!

2...Δεν αντέχω με τίποτα τους μουρμούρηδες ,μίζερους μουντζούφληδες ανθρώπους ,που τίποτα θετικό δεν βρίσκουν πουθενά ... βγάζω καντήλες .. και τους αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι!!

3.Είμαι (..ήμουν) μέχρι αηδίας οργανωτική και τελειομανής ..αν και τα τελευταία χρόνια δεν μου βγαίνει πια ..δεν έχω τις ίδιες αντοχές με δυο παιδιά. τωρα πια ...αφήνω και λίγο λάσκα τα πράματα ............νομίζω άρχισα τώρα να μπαίνω σε καλό δρόμο χεχεχεχε!

4..Είμαι αρκετά κοινωνική ...όπου μπορώ να βοηθήσω το κάνω με όλη μου την ψυχή και με το παραπάνω ....αν όμως διανοηθώ οτι κάποιος πάει να το εκμεταλευτεί αυτό......γεια σας και χαρά σας!!!

5 .Χαίρομαι όταν μπορώ με μια κουβέντα ..με τα αστεία μου να κάνω τους άλλους χαρούμενους....και μόνο να δω το χειλάκι τους να γελάσει ..ή το εικονίδιο τους στο μσν να μου χαχανίζει ....δεν θέλω τίποτα άλλο ...

1 σχόλιο:

An-Lu είπε...

1. Γιατί; ποιός σου είπε ότι εμείς μεγαλώσαμε;
2. Ούτε εγώ τους αντέχω!
3. Εδώ δεν σε βρίσκω! Είμαι οργανωτική αλλά δεν σκάω κιόλας!
4. Ομοίως
5. Ομοίως! Σμουάκ!