Πέμπτη 1 Μαρτίου 2007

MURDER BY SIGNS


Το παρακάτω αφιερώνεται στην Composition Doll και στο Έγκλημα και Τιμωρία.
Αφού έχουμε ασχοληθεί αρκετά με τους διάσημους Ζυγούς που δοξάζουν το όνομα του Ζωδίου στα πέρατα της γης και στα βάθη των αιώνων, ας δούμε τώρα και τη σκοτεινή πλευρά της σελήνης.
Αν και η έρευνά μου στο Google για διαβόητους Ζυγούς εγκληματίες δεν απέδωσε καρπούς (θα δείτε γιατί), σας παραθέτω το κείμενο που βρήκα εδώ σχετικά με το πώς παντρεύεται η Αστρολογία με το Φόνο. Ακολουθεί η εμπλοκή του ζωδίου μας με το κεφάλαιο MURDER 101
Ζυγός

Ένας Ζυγός θα αποφασίσει να σε σκοτώσει επειδή ήσουν άδικος ή- το χειρότερο απ’όλα- επειδή διαφώνησες με τις απόψεις του.
Καθώς οι Ζυγοί κατοικούν σε ένα εκπληκτικό ιβουάρ παλάτι υποχρεώσεων και τελετουργικών, απομεινάρια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, είστε μάλλον καταδικασμένοι να μη φανείτε αντάξιοι των στάνταρ τους. Όσο για τη μέθοδο δολοφονίας, ο Ζυγός είναι σίγουρα ο πιο φονικός γιατί είναι οι περισσότερο πρακτικοί όταν πρόκειται για την εξαφάνιση των ζωντανών. Ο Ζυγός θα διαλέξει την πιο αποτελεσματική μέθοδο από όλα τα ζώδια- και αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας φοβίζει.
Συνήθως μπορείς με την συζήτηση να γλυτώσεις από βέβαιο θάνατο στα χέρια ενός Ζυγού, αν υποταχθείς και παραδεχτείς πόσο άδικο έχεις και πόσο δίκιο έχει αυτός. Όταν η αξιοθρήνητη σου ομολογία της εκπληκτικής αλήθειας της λογικής του ξεκαθαριστεί, είναι λιγότερο πιθανό να σε ρίξει στο λάκκο με τον ασβέστη. Στο κάτω- κάτω είσαι ένα από τα ελάχιστα μέλη της ανθρωπότητας που βλέπουν το δίκιο- το δικό τους δίκιο- και τώρα έχεις περισσότερη αξία από τους αρνητικούς βρωμοχωριάτες.
Αν πεθάνεις τελικά στα χέρια τους, θα έχεις μια ευπρεπή κηδεία. Ο Ζυγός είναι άσσος στην πλαστογραφία και μερικά πλαστά πιστοποιητικά θανάτου, είναι παιχνιδάκι για την άπιαστη πένα του Ζυγού. Θα είναι ακόμα, μια όμορφη κηδεία. Πολύ καλύτερη από αυτήν που αξίζεις βρωμιάρη!!

Βλέπετε γιατί δεν βρήκα διάσημους Ζυγούς εγκληματίες στο διαδίκτυο?? Η μαεστρία τους (έχουμε κάνει και τον φόνο τέχνη, τι να πώ) τους έκανε άπιαστους. Είναι ακόμα ανάμεσά μας!!

10 σχόλια:

LoulouBlu είπε...

Hahaha...

Wraio keimeno! Poly endiaferon, omologoumenws..

Ara na mas tremoun kiolas!

Lupa είπε...

Καλέ το φόβο μας να'χουν!!
Καλημέρα louloublu

ellinida είπε...

Α εδώ θα διαφωνήσω. Ενας ζυγός γουστάρει τον διάλογο. Πόσες φορές δεν έχετε παίξει τον δικηγόρο του διαβόλου έτσι για να συνεχιστεί ο διάλογος. Επειδή ένας έξυπνος διάλογος είναι πιό διασκεδαστικός από τα συμπεράσματα.
Εξάλλου ένας ζυγός μπορεί να μπει άνετα σε όλες τις θέσεις, ακόμα και στις αντίθετες από τις δικές του και να τις υπερασπίσει, ενώ στην ουσία θα διαφωνεί. Απλά και μόνο γιατί είναι πρόκληση και επειδή βρίσκει πως όλες οι απόψεις έχουν εν μέρει δίκιο.
Εξάλλου το να συμφωνούν όλοι θα ήταν αφάνταστη πλήξη.
Αυτός που το έγραψε δεν ξέρει από ζυγούς νομίζω.
Και δεν δέχομαι αμφισβήτηση ζυγός με ωροσκόπο, άρη και ερμή στον ζυγό. Αντε μην σας ρίξω στον ασβέστη. :PPPPP
Το ότι ένα ζυγός θα μπορούσε να σχεδιάσει τον τέλειο φόνο ναι, αλλά νομίζω πως δύσκολα θα τον έκανε, ακόμα και σε βρασμό ψυχής. Μην ξεχνάμε ότι οι ζυγοί αντιπαθούν τις διενέξεις και θα προτιμήσουν να φύγουν επιδεικτικά.
Πολύ μου αρέσει το νέο template, έχει μία δόση σαγήνης, αμάν βρε ζυγίνα αναποφάσιστη όπως όλες μας. Βρες ένα που να σου αρέσει τέλος πάντων! :))))))
φιλάκια

Lupa είπε...

Μην ξεχνάμε ότι το κείμενο από την αρχή δηλώνει ότι ο Ζυγός μπορεί να φτάσει στο φόνο όταν διαπράτεται αδικία και αυτό με βρίσκει απολύτως σύμφωνη. Το γεγονός ότι πολεμάς την αδικία με τα έσχατα μέσα δεν σε μειώνει στα μάτια των υπολοίπων συναγωνιστών σου. Δηλαδή πώς ξεφορτώνεσαι ένα δικτάτορα-τύρανο? Με το διάλογο?
Μαζί με τους Τοξότες, θεωρώ ότι είμαστε το ζώδιο που θα έφτανε στο φόνο για ιδεαλιστικούς σκοπούς όχι όμως ξεπέφτοντας και υιοθετώντας ταυτότητα μέλους τρομοκρατικής οργάνωσης!
Το τέλειο έγκλημα θέλει υψηλή ευφυΐα και τέχνη και σε τέτοιες προκλήσεις μόνο ένας Ζυγός μπορεί να ανταπεξέλθει!

An-Lu είπε...

Μουχαχαχα!
Εγώ πάλι νομίζω πως είμαστε τόσο ευρηματικοί, που τα εγκλήματα που διαπράττουμε, δεν εχουν ποινικοποιηθεί ακόμα!
Μουχαχαχα!

Ζυγίνα είπε...

Αγαπητή Ελληνίς,
χρειάζεται να σας θυμίσω ΠΟΙΑ ζαλιζόταν με τις πασχαλίτσες ;-)
Πάντως επειδή το βρίσκω ιδιαζόντως αισθησιακό, δεν το πειράζω άλλο!
Τον επόμενο μήνα, ίσως!

ellinida είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ellinida είπε...

lupa

Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να φτάσω σε φόνο, αλλά ναι η αίσθηση του δίκαιου μας πνίγει, δεν αντέχεται με τίποτα η αδικία.
Και ναι συμφωνώ, παρ'όλο που απεχθάνομαι την βία, πως ίσως σε περιπτώσεις χρειάζεται ένοπλη πάλη. Και πάλι ναι, για ιδεαλιστικούς σκοπούς ίσως και να υιοθετούσα ταυτότητα τρομοκράτη μόνο όμως σε πνευματικό επίπεδο. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να προχωρήσω σε φόνο ενός ανθρώπου.
Και αυτό γιατί σέβομαι την ζωή και του πιό ταπεινού μυρμηγκιού, πόσο μάλλον έναν άνθρωπο που έχει πίσω του μιά οικογένεια που δεν φταίει σε τίποτα.
Και αυτό είναι κάτι που με προβληματίζει σοβαρά, σκέφτομαι ότι στο μέλλον πιθανότατα θα χρειαστούν θυσίες για να αποκατασταθούν οι αδικίες.
Δεν ξέρω, μου είναι τρομερά οδυνηρό, αλλά ναι, αν πιστέψω σε κάτι, θα δώσω την ζωή μου για αυτό, άρα ίσως να σκότωνα κιόλας. Αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συγχωρέσω τον εαυτό μου για κάτι τέτοιο και δεν θα ήμουν ο ίδιος άνθρωπος μετά. Βλέπεις η αγάπη είναι ο καθοριστικός παράγων στην ζωή μου και δυστυχώς μπορώ να νοιώσω οίκτο ακόμα και για τους εχθρούς μου.
Και πάλι συμφωνώ ότι ακόμα και τον φόνο τέχνη θα τον κάναμε. Εχω ήδη γράψει δύο άρθρα στο πως να δολοφονήσει την πεθερά του κανείς. :PPPP
Χιχι να κάνουμε μιά ομάδα δολοφόνων να αναλαμβάνουμε συμβόλαια, τι λες;

zygina
Είναι απίθανο βρε, αυτό είπα. Σαγήνη, μυστηριακό, tres sexy και όποιος αντέξει!!!

Ανώνυμος είπε...

Μη μου βάζετε ιδέες τέτοιες μέρες που περνάω :P

NinaC είπε...

Εξαιρετικό!!!! Φτιάξε μου ένα για όλα τα ζώδια να το βάλω στο έγκλημα με την υπογραφή σου!!!