Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2007

Διάσημοι Ζυγοί: Σούζαν Σάραντον


Εντελώς υποκειμενικά, ξεκινάω με την Σούζαν Σάραντον, όχι μόνο επειδή έχουμε την ίδια μέρα γενέθλια, αλλά διαθέτουμε και το ίδιο γούστο στους άντρες (ψηλούς -"αρκουδίτσους", αν με καταλαβαίνετε!).


Την πρωτοείδα στο "Θέλμα και Λουίζ" το 1992 και τη συμπάθησα πολύ. Την επόμενη χρονιά την είδα στο "Lorenzo's Oil" και με εντυπωσίασε σε σημείο ταύτισης η απόδοσή της στο ρόλο της μητέρας. Αργότερα, στο Μπρίστολ την είδα στο "Dead Man Walking" και ομολογώ πως έμεινα άναυδη από τις υποκριτικές εναλλαγές που μπορούσε να επιτύχει...Δεν είναι τυχαίο που κέρδισε και Όσκαρ γι αυτήν ακριβώς την ερμηνεία της. Πρόσφατα την είδα και στο Elizabethtown, σε ένα μικρό ρόλο, τον οποίο επίσης απέδωσε πειστικότατα. Από το 1970 που ξεκίνησε την καριέρα της μέχρι σήμερα, έχει συμμετάσχει σε πολλές ταινίες αλλά και σε επεισόδια τηλεοπτικών σειρών. Έχει ασχοληθεί επίσης με τα ντοκυμανταίρ και την παραγωγή. Με τον (επίσης Ζυγό!) Tim Robins είναι μαζί από το 1988 και έχουν δύο παιδιά.



Εκτός από καλή ηθοποιός όμως είναι και συνειδητοποιημένος πολίτης του κόσμου και θερμή ακτιβίστρια, με ενεργή συμμετοχή σε κινητοποιήσεις κατά του πολέμου του Ιράκ, αλλά και για τα δικαιώματα των ομοφυλοφύλων.

Έχει συγκαταλεχθεί αρκετές φορές στις λίστες του περιοδικού People με τους "γοητευτικότερους" της σόουμπιζ και πιστεύω πως αυτό οφείλεται εν πολλοίς στην προσωπική γοητεία που εκπέμπει. Μου δίνει πάντα την εντύπωση της ισορροπημένης Ζυγού και αν ήμουν έφηβη και την είχα ως πρότυπο, θα ήθελα στα σίγουρα να της μοιάσω!



Περισσότερα για τη "θεά":

Στο IMDb
Στη Wikipedia

11 σχόλια:

Katerina ante portas είπε...

Προσωπικά δεν δίνω διάρα αν είναι ζυγός, είναι όμως Ηθοποιός με Η κεφαλαίο, συμπαθέστατη μητέρα και γυναίκα, μαχητική ακτιβίστρια!

Εύχομαι να της μοιάσεις!

Σταυρούλα είπε...

Πολύ μ΄αρέσει αυτή η γυναίκα, έχει ήθος, τσαγανό , πίστη και το θάρρος να διεκδικήσει όσα πιστεύει παρόλο το κόστος! Άψογη η επιλογή σου! ;)!

Ανώνυμος είπε...

Προσκηνώ!
Ατομάρα η Σούζαν :))

An-Lu είπε...

@ κατερίνα
Το ελπίζω κι εγώ! Άμα μεγαλώσω ;-)

@ ρενατούκι
Μερσί! Τίποτα δεν είναι τυχαίο βέβαια!

@ confused
Όντως!

Lupa είπε...

Θέλει "guts" για να είσαι ηθοποιός στο Hollywood ΚΑΙ ακτιβιστής και να τρέχεις όπου δεις την αδικία.
By the way ένα από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου είναι ο αγώνας για τα δικαιώματα και την ελευθερία....

Chrisa είπε...

Φοβερή η Susan!!! Επίσης συμπαθώ πάρα πολυ τον Άντρα της!!! Στο έργο "τελευταία απόδραση: Ρίτα Χεϊγορθ" ήταν καταπληκτικός!

An-Lu είπε...

@ lupa
Ακριβώς-ακριβώς!

@ χρύσα
Μα δεν είναι γλυκουλίτσος;-)

adaeus είπε...

Λατρεμένη η Σούζαν, αλλά και γω ζυγός είμαι, θα με βάλλετε στους διάσημους?

ellinida είπε...

Πάντα την έβρισκα πολύ συμπαθητική. Ηθοποιός με Η κεφαλαίο που λέει και η Κατερίνα.

Ζυγίνα είπε...

@ andaeus
Για τους διάσημους δεν ξέρω, αλλά για το κάτι τις σας σε αυτό το μαγαζί, πορείτε να μου στείλετε μέηλ!

@ ellinis
Αυτά και ακόμα παραπάνω! Είναι χαρισματική, πως να το κάνουμε!

Unknown είπε...

    $ 10 / day, just get with your android phone HERE