Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2007

5 για μένα!!

Λοιπόν......Για να δούμε....

1. "Τρώω" τις παρανυχίδες μου... Καθημερινά....αλλά ειδικά σε περιόδους άγχους...του δίνω και καταλαβαίνει.... θυμάμαι στις Πανελλήνιες κάθε μέρα έτρεχαν αίματα στα δάχτυλά μου....μάσα μάσα όλη την ώρα...

2. Δε βγαίνω ποτέ από το σπίτι αν δε βαφτώ... Βρε τι άρρωστη, τι κουρασμένη, τι να χω αργήσει.....χωρίς βάψιμο δεν κουνάει... Κι αυτό γιατί έχω πολύ άσπρο δέρμα και ξανθά φρύδια και βλεφαρίδες και το πρωί είμαι σα φάντασμα...Οπότε δώσ του...

3. Ενώ πάντα ήμουν μαθήτρια του 20, έχω πει στο Γυμνάσιο σε μια καθηγήτρια..."Μου χεις πρήξει τ΄ αρχίδια" και σ΄ ένα μουσικο...."Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα"....Από μικρή δεν το μάζευα το στόμα μου....!!!!!!!

4.Έχω πάθος με τα piercing....Κάποτε είχα 12 τρύπες στο κάθε αυτί!!!! Τώρα έχω μόνο 4 στο κάθε αυτί....Έχω στη μύτη, κάτω από τη γλώσσα, είχα κάποτε αριστερά στο κάτω χείλος και τώρα θέλω να κάνω στο χέρι

5. Δε συμπαθώ και τόσο τις γυναίκες...Η αλήθεια είναι ότι από φίλες την έχω πατήσει πάρα πολλές φορές...και έτσι συνήθως είχα άντρες φίλους και λίγες γυναίκες...αλλά όποιες γυναίκες συμπαθώ...σημαίνει ότι είναι πραγματικά σωστές....!!!!!!

Ελπίζω να μη με βλέπετε με άλλο μάτι τώρα.....!!!!
ΜΑΟΥ ΜΑΟΥ....

2 σχόλια:

Ζυγίνα είπε...

1. Μήηηηπως θα πρεπε να το κόψεις αυτό; Με κανά επαγγελματικό μανικιούρ; Λέω μήπως ;-)

2. Έτσι εξηγείται...

3. Άλλο οι επιδόσεις και άλλο ο τσαμπουκάς τέκνον μου!

4.Εγώ πάλι, μόνο 3 τρύπες ανά λοβό, από τις οποίες οι 2 ανενεργές τον τελευταίο χρόνο...

5. Αυτό είναι απόσταγμα εμεπιερίας που πρέπει να το λάβουμε σοβρά υπ όψιν... ;-)

ellinida είπε...

1. Εχω σταματήσει εδώ και πολλά χρόνια να τρώω τα νύχια μου. Πήρα αυτό το υγρό μπλιάχ σκέτη πίκρα, στην αρχή τα έτρωγα και με αυτό αφού πήγαινα και τα ξέπλενα, στο τέλος δεν το άντεχα με τίποτα, μου έφερνε αναγούλα μόνο και που το σκεφτόμουν. Believe it or not έχω τα πιό θεικά νύχια. Ενίοτε τα αφήνω τόσο μεγάλα και είναι σαν της μάγισσας (απωθημένο γαρ).

2. Κάποτε κι'εγώ και έκανα και μία ώρα να βαφτώ. Τώρα μόνο σε γάμους και πανυγήρια. Αλλά αποκλείεται να βγω αν δεν αισθάνομαι ωραία και δεν μου αρέσουν τα ρούχα μου.

3. Εμένα με αποκαλούσαν φελλό που επιπλέει τις τάξεις, χάλια βαθμούς, πρώτη δημοτικού ανταπέδωσα χαστούκι στην δασκάλα.

4.Πωπω ήρωας! Δεν θα άντεχα με τίποτα, μόνο τα αυτιά μου έχω τρυπήσει. Μου κόβονται τα γόνατα μόνο και που το σκέφτομαι.

5. Ετσι ακριβώς, αλλά δεν είναι όλες έτσι, απλά να είσαι επιλεκτική. Γυναίκα ζυγός είσαι, φυσικό είναι να σε φθονούν οι γύρω σου. Πάω στοίχημα πως θα έχεις προσωπικότητα που ξεχωρίζει.