Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Τι γίνεται όταν είσαι ζυγός....αλλά τελικά δεν είσαι!

Με αφορμή το προηγούμενο πόστ, είπα και γω να πω τον δικό μου πόνο. Ζυγίνα, 21/10 γεννημένη. Έλα όμως που γεννήθηκα με ωροσκόπο σκορπιό. Και είμαι και μία μέρα πριν τον σκορπιό. Και μοιάζω πιο πολύ με σκορπιό. Και έχω και μανία με τα μεταφυσικά. Και έχω και νεύρα!! πολλάααααααα νεύρα.

Μπερδεύομαι, δεν ξέρω τι να διαβάσω. Ζυγό η σκορπιό??? οεο???
Γιατί βρε μάνα δεν με γέννησες με ένα κανονικό ζώδιο? Μία κανονική μέρα και ώρα?

Τελικά όμως μήπως ισχύει το αν περάσεις τα 30 ότι ο ωροσκόπος είναι πιο δυνατός πάνω σου? Ισχύει?  Υποτίθεται οι ζυγίνες είναι κοκέτες. Εγώ ότι βρω φοράω. Υποτίθεται ότι είναι καλλιτεχνικά όντα. ....χμμμ δεν θα έλεγα πως εγώ είμαι. Υποτίθεται πως είμαστε ευαίσθητες. Τότε γιατί όταν βλέπω κηδεία γελάω, και γιατι η μάνα μου με φωνάζει αναίσθητη? Υποτίθεται πως είμαστε υπό την εξουσία της αφροδίτης. Τότε εγώ γιατί καλέ είμαι μόνη???εεε??? Ποια είμαι? Που βρίσκομαι anyway??

Μεγαλώνεις και λες, εγώ είμαι ζυγός. Εμ έλα που καμιά φορά δεν είναι και τόσο έτσι. Α! ρε μάνα!!

4 σχόλια:

An-Lu είπε...

Συνηθως, αναμεσα στα ζωδια, εχεις χαρακτηριστικα ΚΑΙ απο τα δυο! Πχ ο αντρουλης μου, που ειναι κι εκεινος αναμεσα σε 2 ζωδια, εχει κατα τη γνωμη μου, τα καλυτερα στοιχεια και απο τα δυο!
Όσο για την κοκεταρια, ρωτα τη γνωμη της δικης μου μανας που θεωρει οτι δεν ξερω να ντυνομαι, επειδη δεν ντυνομαι με φρου-φρου και ακριβα οπως εκεινη! Τελικά εισαι ο,τι ζωδιο νιωθεις! Τοσο απλα...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Μη σου φαίνεται οτι μόνο εσύ το έχεις αυτό! Είμαι γεννμημένη 21 Μαίου.. πρώτη μέρα των Διδύμων..

Menia είπε...

μόνο ο αστρολογικός χάρτης μας σώζει

SofiaSidi Arts and Creations είπε...

Κι εγώ μια από τα ίδια! Όσον αφορά στο μπέρδεμα δηλαδή. Κανονικά ήταν να γεννηθώ στους Διδύμους αλλά πείσμωσα κόντεψα να πνιγώ στο μηκώνιο και βγήκα Καρκίνος με ωροσκόπο όμως στους Διδύμους. Και τα χαρακτηριστικά μου είναι 90% Δίδυμοι 10% Καρκίνος.....