Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Καλώς Σας Βρήκα!


Μετά από πρόσκληση της An-Lu, μπήκα κι εγώ στην παρέα σας και θα ξεκινήσω με την παρουσίαση μου...
Από τα χαρακτηριστικά του Ζυγού:
Θετικά: αρμονία που χαρίζει ευτυχία. Ήρεμος, ατάραχος χαρακτήρας. Ρομαντικός, διπλωμάτης. Καλλιεργημένο πνεύμα. -----> Τα ΄χω, τά ΄χω!
Αρνητικά: Αναποφάσιστος. Επιπόλαιος, άστατος, ερωτόληπτος. Επηρεάζεται εύκολα. Εύπιστος, αμφιταλαντευόμενος ανάμεσα σε δύο άκρα. ------> Κι αυτά τα ΄χω!!!!

Και ένας επαγγελματικός προσανατολισμός που δεν τον ειχα σκεφτεί ποτέ και ανακάλυψα πρόσφατα:
"Τα φέραμε από δω, τα φέραμε από κει, άκρη όμως δε βγάλαμε. Έχετε ξοδέψει χιλιάδες ευρώ σε προγράμματα επαγγελματικού προσανατολισμού και παρά το γεγονός ότι όλα μα όλα συμφωνούν να ασχοληθείτε με τα οικονομικά, εσείς θέλετε να γίνετε αρχιτέκτονας. Επειδή όμως η Ελλάδα είναι σεισμογενής χώρα και τα όμορφα κτίρια όμορφα πέφτουν, μπορείτε να ασχοληθείτε με τις προεκλογικές δημοσκοπήσεις. Πάρτε τον ρόλο του αναποφάσιστου και ταράξτε συθέμελα την ελληνική κομματική πραγματικότητα. Όσο εσείς είστε αναποφάσιστοι, τόσο θα τρελαίνονται αυτοί, θα κάνουν περιοδείες, θα πίνουν τσίπουρα και ούζα με τους κομματάρχες και θα εκτίθενται για άλλη μια φορά ως μωροί και ατάλαντοι λαοπλάνοι."

Τι κακά λένε για μας?
Για μια αλλαγή λάμπας: ακόμα συσκέπτονται γιατί δεν έχουν αποφασίσει το σχήμα και το χρώμα της λάμπας. Πόσοι θα χρειαστούν; Εε, δύο. Ή ένας. Όχι, τώρα που το σκέφτομαι, δύο. Είσαι εντάξει με αυτό;

Οι Ζυγοί είναι καλλιτεχνικοί τύποι (καλό αυτό!)
Δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα (Νομίζω έχουμε, απλά είναι διαφορετική από αυτή των άλλων)
Δεν θα κάνετε ποτέ χρήματα γιατί είστε ανίκανοι και σπάταλοι (Ναι αλλά θα διασκεδάσουμε πολύ!)
Οι γυναίκες Ζυγοί έχουν περίεργα γούστα και ανισόρροπες απαιτήσεις από όλους (Δεν το σχολιαζω καν, πάρτο οπως θέλεις...)

4 σχόλια:

An-Lu είπε...

Θα σχολιασω μονο τα 2 τελευταια
Δεν θα κάνετε ποτέ χρήματα γιατί είστε ανίκανοι και σπάταλοι Δεν παιζει αυτο με την αφεντια μου. Ειμαι γενναιοδωρη κατα καιρους αλλα δεν χρωσταω πουθενα! ;-)
Οι γυναίκες Ζυγοί έχουν περίεργα γούστα και ανισόρροπες απαιτήσεις από όλους Ειναι γεγονος οτι δεν μας αρεσει οτι "στους πολλους" διοτι ειμαστε μοναδικες!

Ρεβεκκα είπε...

καλως ηρθες...

Evie είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Evie είπε...

Καλωσόρισες Ελπινίκη και Χρόνια σου Πολλά!

Δυστυχώς η ευτυχώς, πολλά από αυτά που μας περιγράφουν ως ζυγούς, δεν ισχύουν για όλους μας.

Συμφωνώ κι εγώ με την An-Lu τα περί σπατάλης.

Αποφάσεις? Ο σύζυγος μου ζυγός (24 Σεπτ) δεν τις παίρνει εύκολα, εγώ στις 29 στα πολύ γρήγορα, ξέρω τι θέλω.

Για την πραγματικότητα? Στην ουσία όποιος την αποφεύγει έχει λιγότερο άγχος, για ποιον είναι καλή η πραγματικότητα και σε τι μας ωφελεί ?

Πάντως είμαστε καλοί άνθρωποι !!!