Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Οι Ζυγοί εορτάζουν, ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ


The Scales
-September 24 to October 23-

-Διπλωμάτες και Ευγενικοί-

-Γοητευτικοί και Ρομαντικοί-

-Βολικοί και Κοινωνικοί-

-Ιδεαλιστες και Φιλήσυχοι- 

-Σχετικά με τη σκοτεινή μας πλευρά-
-Αναποφάσιστοι και μεταβαλλόμενοι-

-Αφελείς και εύκολα Επηρεαζόμενοι-

-Αρέσει το Φλερτ και Μαλθακοί-



Το σήμα του Ζυγού είναι το μοναδικό άψυχο ζώδιο, όλα τα αλλα εκπροσωπούν είτε ανθρώπους ή ζώα.

Πολλοί σύγχρονοι αστρολόγοι την θεωρούν ως την πιο επιθυμητή εποχή, επειδή αντιπροσωπεύει το ζενίθ της χρονιάς, όταν η συγκομιδή όλων είναι πλέον ορατή από τη σκληρή δουλειά της άνοιξης.

Υπάρχει μια αίσθηση χαλάρωσης, απολαμβάνοντας τον τελευταίο καλοκαιρινό ήλιο και τους καρπούς του μόχθου. Οι Ζυγoi επίσης, όπως λένε, ότι είναι από τους πιο πολιτισμένους των δώδεκα ζωδιακών χαρακτήρων και συχνά έχουν καλή εμφάνιση.

Έχουν κομψότητα, γοητεία και καλό γούστο, με λεπτούς τρόπους κι αγαπούν την ομορφιά, την αρμονία (στη μουσική και στη κοινωνική ζωή), κι ότι άλλη ευχαρίστηση αυτές μπορεί να φέρουν.

Έχουν καλή κριτική ικανότητα και είναι σε θέση να σταθούν πίσω και να δούν αμερόληπτα τα θέματα. Αλλά από τη στιγμή που έχουν φθάσει σε ένα συμπέρασμα, δεν ανέχονται το επιχείρημα να αμφισβητείται τις απόψεις τους.

Μεταξύ των σφαλμάτων τους είναι ότι δεν έχουν υπομονή για κριτική, διότι έχουν απληστία για έγκριση. Αλλά τα χαρακτηριστικά τους σε γενικές γραμμές είναι ισορροπημένα, διπλωματικά κι ήρεμα.

Οι Ζυγοί είναι ευαίσθητοι στις ανάγκες των άλλων και έχουν το χάρισμα, να κατανοούν τα συναισθήματα των άλλων. Έχουν έμφυτη την αισιοδοξία και λέγεται ότι " πάντα σας κάνουν να αισθάνεστε καλύτερα, όταν τους έχετε παρέα. "

Είναι πολύ κοινωνικοί άνθρωποι. Απεχθάνονται την σκληρότητα, κακία, χυδαιότητα κι απεχθάνονται καυγάδες, κάνοντας το καλύτερο για να συνεργαστούν και να συμβιβαστούν με όλους γύρω τους, με το δικό τους κύκλο και με την κοινωνία. Το μυαλό τους είναι καλλιτεχνικό και όχι πνευματικό, αν και συνήθως είναι πολύ μέτριοι και ισορροπημένοι. Έχουν καλή αντίληψη, παρατηρητικότητα και κριτική ικανότητά.

Στις προσωπικές τους σχέσεις δείχνουν κατανόηση στη άποψη άλλου προσώπου, προσπαθούν για την επίλυση τυχόν διαφορών με συμβιβασμό, και είναι συχνά διατεθειμένοι να λάβουν μειονεκτική θέση αντί να χαλάσουν μια σχέση. Σε ορισμένες περιπτώσεις τους αρέσει το αντίθετο φύλο με την έκταση της επιπολαιότητας, και μπορεί να επιδοθούν σε ρομαντισμό που συνορεύουν με συναισθηματισμούς.

Στους γάμους τους, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας. Η συνεχής καλοσύνη οι Ζυγοί που έχουν απέναντι στο σύντροφό του δεν επιτρέπει τον πόνο να παραμείνει για πολύ όταν έχουν κάποια διαφωνία. Δεν μπορεί ο/η σύζυγος του Ζυγού να παραπονούνται ότι αυτός ή αυτή δεν είναι κατανοητή, γιατί οι Ζυγοί συνήθως είναι πιο κατανοητικοί από όλα τα άλλα ζώδια και πάντα έτοιμοι να ανέρθουν τις αδυναμίες του αγαπημένου τους.

Ο αρνητικός χαρακτήρας του Ζυγού είναι ότι μπορεί να δείξουν επιπολαιότητα, φλερτάρισμα και ρηχότητα. Μπορεί να είναι μεταβαλλόμενος -η- και αναποφάσιστος -η- ανυπόμονος, συμβατικός και άτολμος, χαλαρός σε σημείο αδράνειας, σπάνια θυμωμένος, όταν ιδιαίτερα οι περιστάσεις το απαιτούν χωρίς ούτε μια επίδειξη ενοχλήσεως κι όμως οι γύρω τους κάποια στιγμή μπορεί να έχουν σοκ με τις ξαφνικές καταιγίδες οργής.

Η αγάπη τους από ευχαρίστηση μπορεί να τους οδηγήσει σε σπατάλη. Οι Ζυγοί άνδρες μπορεί να είναι παίκτες κι οι Ζυγοί γυναίκες εξωφρενικές, ζηλιάρες κι απρόσεκτες για τα χρήματα, που μερικές φορές σπαταλούν από τα αίτια ενός ενθουσιασμού.

Και τα δύο φύλα μπορεί να ανακατευτούν με κουτσομπολιά, από το χαρακτηριστικό ότι έχουν μια ακόρεστη περιέργεια, που τους δελεάζει το δικαίωμα να διερευνά κάθε κοινωνικό σκάνδαλο στο κύκλο τους.

Στο έργο τους με το παρατσούκλι "τεμπέλης Ζυγός", δεν είναι η πραγματική αλήθεια. Οι Ζυγοί μπορεί να είναι εκπληκτικά ενεργητικοί, αν και είναι αλήθεια ότι αντιπαθούν τις χονδροειδές και βρώμικες δουλειές. Παρά το γεγονός ότι κάποιοι είναι σεμνά ικανοποιημένοι, άλλοι είναι εξαιρετικά φιλόδοξοι.

Αντιπαθούν τα άκρα, γι αυτό κάνουν για διπλωμάτες, αλλά ίσως κακούς πολιτικούς κόμματος, για τις μετριοπαθείς απόψεις τους και που δεν είναι σε θέση να δουν άλλες απόψεις. Μπορούν να επιτύχουν ως διαχειριστές, δικηγόροι γιατι έχουν μια ισχυρή αίσθηση της δικαιοσύνης (που οι κυνικοί θα μπορούσανε να πούν ότι είναι μειονέκτημα σε μια νομική σταδιοδρομία), δημόσιοι υπάλληλοι, τραπεζίτες γιατί είναι αξιόπιστοι στο χειρισμό χρημάτων άλλων ανθρώπων.

Μερικοί Ζυγοί είναι προικισμένοι για το σχεδιασμό μόδας ή τη διαμόρφωση νέων καλλυντικών. Άλλοι μπορούν να βρουν την επιτυχία ως καλλιτέχνες, συνθέτες, κριτικοί, συγγραφείς, διακοσμητές εσωτερικού χώρου, κοινωνικών λειτουργών ή εκτιμητές, κι έχουν μια ικανότητα στη διαχείριση των πάσης φύσεως δημόσιων θεαμάτων.

Ορισμένες εργασίες φιλανθρωπικές για την ανθρωπότητα με μεγάλη αυτό-μάθηση και με σημαντικά αποτελέσματα.

Ζυγοί χρηματοδότες, μερικές φορές κάνουν καλές κερδοσκοπήσεις, γιατί έχουν την αισιοδοξία και την ικανότητα να ανακτήσουν από οικονομικές συντριβές.

Πιθανές ανησυχίες για την υγεία ...

Οι Ζυγοί έχουν αδυναμία στην περιοχή, της μέσης και τα νεφρά. Πρέπει να προσέξουν για τις αδυναμίες σε οσφυαλγία και τα προβλήματα στα νεφρά και την ουροδόχο κύστη, ιδιαίτερα για πέτρες. Έχουν ανάγκη να προσέχουν την τροφή τους και ειδικά το ποτό, που το τελευταίο μπορεί να βλάψει ιδιαίτερα τα νεφρά.

6 σχόλια:

An-Lu είπε...

To πιο πληρες ζυγοπορτραιτο που εχω διαβασει! Και 100% ακριβες, τουλαχιστον για την αφεντια μου!

drosostalitsa είπε...

Γιορτάζουμε και μεγαλώνουμε...αααααααααχ (βαρύς αναστεναγμός!)

Χρόνια μας πολλά Ζυγάκια!!!

Evie είπε...

Εγώ πάλι διακρίνω μερικά από αυτά.

Evie είπε...

drosostalitsa!!

ακόμη είσαι πολύ νέα. Θα μου πεις ο χρόνος περνά στα γρήγορα. Ναι, αλλά κάθε ηλικία έχει και τα δικά της τα καλά.

Χρόνια Πολλά κι Ευτυχισμένα!!

Ρεβεκκα είπε...

πρωτη φορα διαβασα τα χαρακτηριστικα του ζωδιου μας.χρονια πολλα σε ολες κ σε ολους.φετος κλεινω τα 32...

Ζυγίνα είπε...

@ Αν-Λου
No comments

@ drosostalitsa
Μεγαλωνουμε κι ομορφαινουμε! Προς τι η στενοχωρια;

@ Ευη
Ε, και 100% αποκλειται να ταιριαζουν σε ολους, θα ηταν ανησυχητικο αυτο!

@ ρεβεκκα
Χρονια σου Πολλα κι εσενα! Εχεις προσκληση στο μεηλ σου!