Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

τι αγαπώ...


ως γνωστή καθυστερημένη (...είπε κανείς τίποτα??? στον χρόνο εννοώ), είπα να κάνω και γω το πρώτο μου ποστ στο blog, ως παιδί της Αφροδίτης της μόρτισας και γω. Άντε βρε, καλορίζικη!

Λοιπόν... έχουμε και λέμε

1. Αγαπώ τον γιό μου (ε καλάααα)
2. Αγαπώ τη βροχή (λατρεύω να κάθομαι από κάτω και να βρέχομαι σαν την ηλίθια, το αποφεύγω βέβαια όταν έχω σκάσει 20 ευρώ στο κομμωτήριο)
3. Αγαπώ το καφεδάκι μου (2 ζάχαρη 1 καφέ για όσους ενδιαφέρονται)
4. Αγαπώ το laptopino μου, που μέσα από αυτό γνωρίζω ανθρώπους και μιλώ με φίλους λες και η απόσταση ελλάδα-αυστραλία είναι κάτι σαν απέναντι καναπέδες.
5. Αγαπώ την αύρα της θάλασσας. Όχι ντε και καλά να είμαι μέσα, δεν είμαι και δελφίνι. Αλλά λατρεύω να τη μυρίζω, να νιώθω τη δροσιά της. (τη προτιμώ το χειμώνα που μου δείχνει τη δύναμή της)
6. Αγαπώ τα ντολμαδάκια γιαλαντζί (χεχεχεχε)
7. Αγαπώ τη μουσική, οποιαδήποτε μουσική, που εκείνη την ώρα μου κάνει κλικ.(από ποντιακά μέχρι fado)
8. Αγαπώ τις πλάκες. Γουστάρω πλάκες. Όχι κακόγουστες. Θέλω να γελάω. Δεν μπορώ να είμαι με μουντρούχα παρέα
9. Αγαπώ το κουβαδάκι μου με τις 4 ρόδες. (το έχω ονομάσει και ferrari αλλά κανείς δεν θέλει να το πιστέψει, απορώ γιατί)
10. Αγαπώ το χουχούλιασμα. Να είμαι σπίτι μου, κάτω από το πάπλωμα, με το ζεστό καφεδάκι μου, έξω να χιονίζει ή να βρέχει, και γω να χουχουλιάζω και συνέχεια να είμαι στη σπαρίλα.

3 στιγμές....χμμμμ
1. Φυσικά τις 23 ώρες που έκανα να γεννήσω τον γιό μου (το κωλόπαιδο, από τότε δεν ξεκολλούσε από πάνω μου, τι τραβάω η δόλια μάνα). Βέβαια μη νομίζετε πως γλιτώνει ο έρμος. Σε ΚΑΘΕ γενέθλιά του, εγώ του θυμίζω τι πέρασα για να τον γεννήσω. Και επειδή έκανα τόσες ώρες, φυσικά η εκπομπή μου ξεκινάει από τη προηγούμενη μέρα. Χρονικό κανονικό σε απευθείας μετάδοση. Ο καημένος (επειδή έχει τώρα στις 4/10 γενέθλια-ζυγός και αυτός) με ρωτάει "μαμά, πάλι θα αρχίσεις να μου λες για το τι πέρασες τότε???". Περιττό να σας πω πως το παιδί μου γεννήθηκε την παγκόσμια ημέρα των ζώων. Μήπως ο θεός θέλει να μου πει κάτι????
2. Εδώ θα πω όλους τους ανθρώπους που έχω χάσει.
3. Όταν κατάλαβα πως δεν υπάρχουν μόνο 5 αισθήσεις.

Σας κούφανα?

Φιλιά σε όλες τις ζυγίνες!!!!!

5 σχόλια:

Ζυγίνα είπε...

Καλώς μας ηρθες!!!! Πανω στην ωρα σου!!!!!
Τελικα ολο και πιο πολυ μοιαζουμε εμεις οι Ζυγοι!

An-Lu είπε...

4/10 το βλασταρι σου; Κι εγω!!!!

Evie είπε...

Ευχαριστω Μαρια και καλως ορισες
στην ζυγοπαρεα.

Menia είπε...

ευχαριστώ κορίτσια!! τις καλημέρες μου

ellinida είπε...

Μία υπέροχη ζυγίνα. Και ναι δεν υπάρχουν πέντε αισθήσεις! Καλώς ήρθες!