Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2008

τι θα γίνει πιά με τους κυνηγούς;

Θα τους εξετάσει κάποιος; Γιατί απ' ότι φαίνεται δεν πάνε καλά. Ο καθείς ψυχανώμαλος και στραβός παίρνει ένα όπλο και βγαίνει και θερίζει.

Την περασμένη βδομάδα δύο κυνηγοί έσπασαν στο ξύλο αγρότη επειδή τους εμπόδιζε να μπουν στο χωράφι του. Δεν τον πυροβόλησαν ευτυχώς αλλά τον χτύπησαν με τoυς υποκόπανους οι κόπανοι. Παλληκαράδες που επειδή έχουν ένα όπλο έχουν δικαίωμα να εισβάλλουν όπου γουστάρουν και να σκοτώνουν μέσα στην περιουσία του καθενός γιά το κέφι τους. Και κανείς δεν έχει δικαίωμα να φέρει αντίρρηση.

Χθες κυνηγός σκότωσε κυνηγό στην Πέλλα. Πάλι θα μου πείτε; Ε ναι πάλι. Κυνηγός πέρασε τον φίλο του γιά αγριόπαπια και τον σκότωσε. Και καλά, την τελευταία φορά είχαμε ακούσει ότι άλλος τον είχε μπερδέψει μ'αγριογούρουνο, αλλά με αγριόπαπια;;; Πως γίνεται αυτό; Μπορεί κάποιος να μου πει πως είναι δυνατόν να μπερδέψεις τον φίλο σου με αγριόπαπια; Γιατί αυτό, ειλικρινά δηλαδή, δεν το χωράει ο νους μου πως μπορεί να γίνει.
Γκαβούλιακας ή απλά έκανε ότι κάνουν όλοι. Πυροβόλησε ότι κινήθηκε χωρίς καν να δει τι ήταν. Νάσου κι'ο φόνος εξ αμελείας. Η μήπως βλακείας απύθμενης;

Πότε επιτέλους θα καταλάβει η πολιτεία ότι οι τύποι είναι επικίνδυνοι;
Συλλογή υπογραφών γιά να σταματήσει το κυνήγι στο facebook.

3 σχόλια:

Roufa Tav Gosou & Mimi Lass είπε...

Gia thn agriopapia:

o filos mallon forouse kapelaki tou baseball.

suncitizen είπε...

Συμφωνώ.
Το κυνήγι δε χρειάζεται.

AATON είπε...

Γειά στους Ζυγούς, απο έναν Λέοντα.
Θα σου πρότεινα να διαβάσεις (αν είχες διάθεση φυσικά) ένα δικό μου κείμενο πάνω ακριβώς στο ίδιο θέμα, που ανάρτησα το 2007.

http://nikos63.blogspot.com/2007/11/blog-post_6442.html

Πιστεύω να σου αρέσει.
Αφοπλίστε τους..ακούτε με που σας λέω.