Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2007

Προσοχή-προσοχή!


...βρικόμαστε στην τελευταία εβδομάδα της ανάδρομης Αφροδίτης!

Πως μας επηρεάζει αυτό;

Δείτε τι μας λένε εδώ κι εδώ!
Επίσης από το Stardome μαθαίνουμε ότι: Κατά κάποιο τρόπο σου είναι ευκολότερο να χειριστείς τις ανάδρομες φάσεις (οποιουδήποτε πλανήτη) απ’ ότι μπορεί οποιαδήποτε άλλο ζώδιο. Ο λόγος είναι απλός. Η βαθιά πνευματική φύση σου προσφέρεται για την ενδοσκόπηση που απαιτεί μια ανάδρομη πορεία. Επίσης, καταλαβαίνεις ότι μερικά από τα σημαντικότερα μαθήματα της ζωής τα παίρνει κάποιος όταν υιοθετεί μια παθητική στάση- και αυτό δεν είναι λάθος.
Λένε ότι ο χώρος γύρω από τη σχέση που είναι γεμάτος παρεξηγήσεις, συμβιβασμούς, αντιπαραθέσεις, συγκρούσεις, ασυνεννοησία, λάθος εκτιμήσεις και υποχωρήσεις ονομάζεται Γάμος. Είτε γάμος πάντως είτε διαπροσωπικές σχέσεις η Αφροδίτη ανάδρομη στην Παρθένο φέρνει στην επιφάνεια οτιδήποτε απέφευγες να σκεφθείς ως παρενέργειες όταν έλεγες ναι σε μία σχέση όταν αυτή ξεκινούσε. Τις λίγες ευτυχώς μέρες που θα μείνει ανάδρομη η Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου μπορείς να την αντιμετωπίσεις χρησιμοποιώντας το γνωστό σου τρικ – αυτό με την εξαφάνιση, ή ανακοίνωσε σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει πολύ απλά ότι «αφού και οι δύο δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη με τη σχέση μας αυτές τις μέρες μήπως θα ήταν καλύτερα να συζητήσουμε ότι μας απασχολεί όταν η Αφροδίτη θα έρθει στα συγκαλά της;»
Όσο για το περισσότερο διάστημα που η ανάδρομη Αφροδίτη θα διελαύνει το Λέοντα η δουλειά σου, οι καθημερινές σχέσεις σου, ακόμα και το σώμα σου θα αρχίσουν να σου φαίνονται καταπιεστικά. Θες να το σκάσεις από όλους και από όλα αλλά προς Θεού μη χρησιμοποιήσεις τον εύκολο δρόμο της αναισθητοποίησης με το αλκοόλ ή με οτιδήποτε άλλο τρόπο αισθάνεσαι ότι σε βοηθάει για να δραπετεύσεις από την πεζότητα της ζωής. Κι επειδή η ευαίσθητη χορδή σου βρίσκεται στη φράση «υπάρχουν κάποιοι που έχουν ανάγκη τη βοήθειά σου» αυτό το διάστημα δείξε τη συμπαράστασή σου. Φυσικά και δεν είναι περίεργο για σένα να βοηθήσεις έναν φίλο οποιαδήποτε στιγμή αλλά ειδικά τώρα η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης ξυπνάει τις πιο βαθιές, τις πιο έντονες ανάγκες σου να προσφέρεις τις φροντίδες σου στους άλλους. Μπορεί να προσπαθήσεις να λύσεις το πρόβλημα ενός φίλου ή να τον αφήσεις να σου μιλάει για αυτό με τις ώρες. Δεν είναι καθόλου άσχημο αυτό και μάλιστα είσαι ένας απ’ τους καλύτερους ακροατές του ζωδιακού. Αλλά ο εαυτός σου θα σε ευχαριστούσε με τις θερμότερες ευχές, αν αξιοποιούσες την ανάδρομη Αφροδίτη για να συνειδητοποιήσεις ότι η φιλία πρέπει να είναι αμφίδρομη...
Πιό γενικά για αυτό το μήνα θα βρούμε εδώ.
Καιρός για ξεκαθαρίσματα λοιπόν!

2 σχόλια:

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ είπε...

...Έτσι εξηγείται!
Αλλά ΔΕΝ πτοούμαστε! Είμαστε αγωνίστριες έτσι κι αλλιώς & αυτό αποδεικνύεται!
Φιλάκια όμορφες!

ellinida είπε...

Ουφ!