Δευτέρα 30 Απριλίου 2007

Αεροπορικών εταιρειών συνέχεια...

Οι εντυπώσεις της ellinidas
Η Delta είναι χάλια. Πολύ στενός ο χώρος για υπερατλαντικό ταξίδι εκτός αν κάτσεις μπροστά στην πόρτα. Είναι όμως πολύ ευγενικοί.Η Swissair είναι τέλεια.Η Alitalia είναι ολίγον τι χάλι, αλλά έχει ωραίους και χαριτωμένους στα πληρώματα. Τουλάχιστον σε κάνουν και χαμογελάς με τον τρόπο που απολογούνται.Δεν είμαστε όλοι σαν και του λόγου σου κυρία μου που όλο μέσα σε ένα αεροπλάνο είσαι. Ζηλεύω! Με την καλή έννοια το ξέρεις. :))Εκτός από κάτι τραγελαφικές Αφρικάνικες που έχω πετάξει βρήκα πολύ διασκεδαστική την Jat. Κάνεις τον σταυρό σου στην απογείωση και στην προσγείωση αισθάνεσαι μεγάλη ανακούφιση.Αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με τα 18θέσια ελικοφόρα της ΟΑ μας. Νομίζω ότι τα καταργήσανε πιά.φιλάκια


Οι εντυπώσεις της Marialenas
Καλημέρες! Να συμφωνήσω για την Swissair και να προσθέσω την Austrian Airlines στις καλές, με σέρβις ευρωπαϊκό. H Air Malta συμπαθητική, η Alitalia ούνα φάτσα, ούνα ράτσα, ξέχασαν τις αποσκευές μου από το Μιλάνο προς Μπολόνια (γρρρρρ!),η Luft μια χαρά.
H Aegean έχει καλό σέρβις επίσης. H Turk Havayolari (Turkish Airlines) βιαζότανε να μας εξυπηρετήσουν εν πτήσει. H British τυπικά καλή. Δεν έχουμε αναφέρει τη Lauda Air και την Air Dolomites? Μήπως θα έπρεπε???
Πότε είπατε πως έχει το επόμενο αεροπλάνο για να φύγουμε???

Οι εντυπώσεις της birbrilo
Tunisair απλά καλή. Με σκουριασμένα φτερά. Πρώτη φορά μου πήγε τόσο χεσμεντέν σε πτήση. [11]
Swissair Άριστη. [20]
Delta τραγική. Πληρώνεις ακόμη και τα ακουστικά για την ταινία. [10]

Οι εντυπώσεις του CGP
KLM στα τάρταρα της κατάταξης.Η χειρότερη των χειρότερων. Τα ΚΤΕΛ πριν 30 χρόνια είχαν καλύτερο service.!!!!!
Από 0-20 επιεικώς 0 !!!!!!!!


Οι εντυπώσεις του zouri
sigapore=teleia.
gulfair-poli kali
qatar=poli kali.
ba=ψευτικη ευγενεια.
easyjet=βρωμικη τουαλεττα.Ακομα εχουν σαπουνι.
aegean=καλες αεροσυνοδοι,αεροπλανα παλια.φτηνα εισητηρια.
iberia=κακη.
ολυμπιακη=απαραδεκτη
alitalia=αδυναμια στο Ιταλικο.
malev=poli kali.
air asia=kali,πολλοι προορισμοι,φτηνη.
wizzair=metria
sky europe=metria.
cyprus=γερασμενη.
germanwings=kali

Οι εντυπωσεις του Epikourou
Τα 18θέσια δυστυχώς τα έχουν αποσύρει.. πήγαινα Μήλο με αυτά και προς απογοήτευσή μου είδα ότι φέτος σε πάνε με κάτι μεγαλύτερα, περίπου 30 θέσεων.. Τα 18θέσια (Dornier) ήταν σαν σχολική εκδρομή με ένα ημιδιάφανο κουρτινάκι να σε χωρίζει από τον πιλότο (ε, ρε Οσάμα!).
Όσο για την Alitalia, χειροτερεύει συνεχώς. Τις προάλλες ένας φίλος έχασε τις βαλίτσες του καθώς πήγαινε για ένα 5ήμερο στην Ελβετία. Στον γυρισμό του ζήτησαν να συμπληρώσει κάποιες φόρμες για να δουν τι θα γίνει αλλά τον καθυστέρησαν τόσο ώστε να χάσει την πτήση της επιστροφής!! Για το οποίο του είπαν μετά ότι δεν ευθύνονται αυτοί και έτσι αναγκάστηκε να αγοράσει νέο εισιτήριο με Ολυμπιακή (ακόμη χειρότερα δηλαδή!!!)

Οι εντυπώσεις του TZONAKOS
Thai = Αριστη και πολύ καθαρή.
Austrian = Πολυ καλή.
Ολυμπιακή = Αριστη και με καλούς πιλότους.
Aegean = Χάλι μαύρο.
Garuda = Ασταναπάν, το σταυρό μου εκανα.
Αναμένω κι άλλες γνώμες!

5 σχόλια:

Epikouros είπε...

Τα 18θέσια δυστυχώς τα έχουν αποσύρει.. πήγαινα Μήλο με αυτά και προς απογοήτευσή μου είδα ότι φέτος σε πάνε με κάτι μεγαλύτερα, περίπου 30 θέσεων.. Τα 18θέσια (Dornier) ήταν σαν σχολική εκδρομή με ένα ημιδιάφανο κουρτινάκι να σε χωρίζει από τον πιλότο (ε, ρε Οσάμα!). Όσο για την Alitalia, χειροτερεύει συνεχώς. Τις προάλλες ένας φίλος έχασε τις βαλίτσες του καθώς πήγαινε για ένα 5ήμερο στην Ελβετία. Στον γυρισμό του ζήτησαν να συμπληρώσει κάποιες φόρμες για να δουν τι θα γίνει αλλά τον καθυστέρησαν τόσο ώστε να χάσει την πτήση της επιστροφής!! Για το οποίο του είπαν μετά ότι δεν ευθύνονται αυτοί και έτσι αναγκάστηκε να αγοράσει νέο εισιτήριο με Ολυμπιακή (ακόμη χειρότερα δηλαδή!!!)..

tzonakos είπε...

Thai = Αριστη και πολύ καθαρή.
Austrian = Πολυ καλή.
Ολυμπιακή = Αριστη και με καλούς πιλότους.
Aegean = Χάλι μαύρο.
Garuda = Ασταναπάν, το σταυρό μου εκανα.

ellinida είπε...

Χαχα και που να σας πω και το άλλο κόλπο με τα Dornier (μπράβο βρε Επίκουρε και έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ πως τα λένε). Εποχές high season έβαζαν παραπάνω επιβάτη, δηλαδή 19 άτομα, οπότε κάποιες βαλίτσες εκ των πραγμάτων (βάρος) έπρεπε να μείνουν πίσω. Και άρχιζε μιά αλυσσίδα από καθυστερήσεις στις αποσκευές που δεν είχε τέλος!
Τελικά είχε καταντήσει η ΟΑ να κάνει delivery τις καθυστερημένες βαλίτσες επί καθημερινής βάσεως.
Τουλάχιστον τις πήγαιναν οι ίδιοι στα ξενοδοχεία και δεν χρειαζόταν να τρέχουμε εμείς.
Οσο για τους Αμερικάνους με τα φχψ κιλά, χιχι πολύ συχνά έφταναν με τις μισές και οι υπόλοιπες στην άλλη πτήση.
Τουλάχιστον αυτά συνέβαιναν στην Πάρο όταν εργαζόμουν η δύσμοιρη στον τουρισμό. Πολύ γέλιο. Κάθε φορά κάναμε τους έκπληκτους στους τουρίστες ... και καλά πως δεν έχει ξανασυμβεί... :)))

Epikouros είπε...

tzonako.. Άριστη η Ολυμπιακή;;; Για τη δεκαετία του 1970 μιλάς;;; :-)

ellinida
ναι..εχουν πλάκα.. την πρώτη φορά που ταξίδεψα με αυτά τα αεροπλανάκια η αεροσυνοδός σε έκοβε με το μάτι και τους "εύσωμους" τους έβαζε αντικρυστά (για να μην γέρνει!!!).. Ευτυχώς που δεν ταξίδεψε ποτέ με αυτά ο Οβελίξ, γιατί, ξέρεις, είναι λίγο παρεξηγιάρης με αυτό το θέμα. :-P

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΑ ΜΕ ΤΗΝ air colo-colo ητανε απιθανα μας δωσανε και τζαμπα ασπιρινες