Δευτέρα 5 Μαρτίου 2007

TA ΝΕΑ ΜΑΣ!!!


Οι περισσότεροι Ζυγοί που γνωρίζω δεν έχουν καμιά δυσκολία να προβάλλουν την εικόνα τους με τον καλύτερο τρόπο για να σαγηνεύσουν τον εραστή της εκλογής τους.
Φαίνετε άδικο αλλά, έχετε ευλογηθεί με άμετρη χάρη, τακτ και διπλωματία. Και επειδή είστε κατά κανόνα πολύ αναποφάσιστος για τα περισσότερα πράγματα, δεν σας πειράζει ακόμα κι αν πρέπει να παίξετε το παιχνίδι της υπομονής, εφ' όσον σας δίνει την ευκαιρία να αποφασίσετε αν η εκλογή σας ήταν σωστή.
'Oμως είναι αυτή η αποφασιστικότητά σας η οποία μπορεί, όταν ειδικά επικρατεί στην προσωπικότητά σας, που θα τρελάνει τον εραστή σας πριν γίνετε ζευγάρι. Ίσως λοιπόν θα μπορούσατε να προσπαθήσετε να αποφασίζετε λίγο πιο γρήγορα για το τι θέλετε από τη ζωή.
Υπάρχει ένα πράγμα που θα έπρεπε να προσέξετε, στην επιθυμία σας να ευχαριστείτε μερικές φορές μπορεί να έλκετε τα ακατάλληλα άτομα. Σας αρέσει η συντροφιά, και είστε μερικές φορές πολύ ευγενικός και γενναιόδωρος σ' αυτούς που το εκμεταλλεύονται.
Κοινωνικά, δεν χρειάζεστε κανένα μάθημα γιατί είστε έμπειρος στην κοινωνική επικοινωνία και μπορείτε να συζητάτε για οτιδήποτε.
Αν είστε τυπικός Ζυγός, μισείτε τις φιλονικίες, αλλά σιγουρευτείτε ώστε αυτό να μην σας οδηγεί τόσο εύκολα στην παραίτηση όταν θα ήταν καλύτερα να επιμένετε στη γνώμη σας.
Ενώ συνήθως δεν χρειάζεστε συμβουλές για την πλανευτική τέχνη της Αστρολογίας, ίσως υπάρχουν φορές που η συνηθισμένη Ζυγίσια γοητεία σας δεν πετυχαίνει τόσο καλά όπως θάπρεπε, που βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να βυθιστείτε στην άρνηση. Ίσως υπάρξουν επίσης φορές όταν προβάλλει η Ζυγίσια σας τεμπελιά, όταν δεν σας ενδιαφέρει να κάνετε την προσπάθεια να βγείτε για να διασκεδάσετε. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν τελειώνει μια ερωτική σχέση.
Παρ' όλα αυτά, με την Αφροδίτη, τη θεά της αγάπης, σαν κυβερνήτη του Ζωδίου σας, θα πρέπει να θεωρείστε ευλογημένος. Η αγάπη κατά κανόνα έρχεται προς το μέρος σας επανελλημμένως.
Αν είστε αληθινός με το Ζώδιό σας δεν θα σταματήσετε ποτέ να ψάχνετε την τέλεια αδελφή ψυχή, άσχετα από ηλικία, γι' αυτό να είστε θετικός και συνεχίστε να ακτινοβολείτε αυτή την ιδιαίτερη Ζυγίσια γοητεία. Εάν τη χρησιμοποιείτε σωστά, δεν θα αποτύχετε ποτέ να έχετε το απαιτούμενο αποτέλεσμα επάνω στον εραστή των ονείρων που θέλετε να έχετε στο πλάι σας
Pathfinder.Ζώδια!

11 σχόλια:

ellinida είπε...

God bless Libras! :PPPP

Ζυγίνα είπε...

;-)))))

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ είπε...

Eίμαστε "ωραία παιδιά" & μακάριοι/ες οι έχοντες σχέση με ζυγάκια!!!
Φιλιά

Marialena είπε...

Αν δεν είσασταν ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ αναποφάσιστοι, θα έλεγα πως είστε το τέλειο ζώδιο, αλλά ουφ! ευτυχώς που απέναντί σας υπάρχει και ο Κριός να σας θυμίζει ποιός είναι ο αρχηγός του Ζωδιακού Κύκλου!

χα,χα,χα, είστε απίθανες, keep going strong. kissez, Marialena

Sardonian είπε...

Κι εδώ Ζυγός, σαφώς:-)

useme είπε...

να σας πω και τα "οχι καλα" σας...?

Your Man είπε...

Εντάξει, εντάξει, θα δώσω αυτόγραφο..

Ζυγίνα είπε...

@ σαρδόνιε
Είσθε Ζυγός; Ομολογείστε!

@ χτησιμοποίησέ με
Για λέγετε να μαθαίνουμε τι μας έχετε φυλαγμένα!;

@ άνθρωπέ μας
Ζυγός κι εσείς; Έπρεπε να το είχα καταλάβει!

zoufitsa είπε...

χμμμμμμμ....σαν να με διαβαζα ηταν..χχαχαχαχα

Αυτη η αναποφασιστικοτητα μερικες φορες με τσακιζει!!

Ολα τα αλλα μας τα απολαμβανω..!!

Καλημερα Ζυγινες μου

Ανώνυμος είπε...

"χτησιμοποίησέ"???? Μισο να φερω το μυστρι μου :) :P ;) (Ολα τα εμοτικον παρεα).... Αυτο το αναποφασιστο σας ειναι τρομερο, τρελενει τα ταυρια εντελειος (σκωτωστε τις!!!!). Δε μπορουμε να αντισταθουμε στην προστυχια σας (την οποια την εχετε απο μικρα απο οσο καταλαβαινω αλλα δεν εχω δει μεγαλη εξελιξη... :/ ) Οσες εχω πετυχει, ειτε απο φιλοσοφικη ειτε γενικα καπου το εχουν ψαξει το θεμα. Γενικος πολυ ντροπηηηηηηηηηηηη σε συνδιασμο με "αποφασιστικοτητα" και "οταν μας τη δωσει/συμφερει σας θυμομαστε"!!! Μη ξεχασω να παραθεσω το μοναδικο ψωνισμα!!! :)

Αντε αρκετα σας ειπα για σημερης :) αλλη φορα περισσοτερα :D (τουλαχιστον δεν εισαστε σα τα διδυμια !@#$!@%@%$@$!%@#$~#@$%^^!)

Ανώνυμος είπε...

Yes I am :P